Follow us!

Isadou eiland

Excursies

Isadou eiland Een prachtig eiland in de boven Suriname rivier is de vakantieplek bij uitstek om kennis te maken met het Surinaamse regenwoud en de cultuur van de Saramaccaners, de bewoners van dit gebied. Vaartochten, een bezoek aan verschillende dorpen, verkoelende stroomversnellingen en een zang- en dansoptreden zijn de hoogtepunten van uw verblijf.


Brownsberg Op een hoogte van 500 meter, temidden van het oerwoud, ligt het natuurpark Brownsberg, op ongeveer 130 km afstand van Paramaribo. Het Mazaroni plateau biedt u een spectaculair uit-zicht over het Brokopondo stuwmeer. Stevige boswandelingen brengen u naar verschillende watervallen en bieden onverwachte fantastische uitzichten over het oerwoud.


Galibi Aan de monding van de Marowijnerivier, aan een prachtig zandstrand, leven ongeveer 750 indianen van de stam der Kalinja's (Caraïben) hoofdzakelijk van visserij. In het seizoen (feb-aug) komen verschillende wereldwijd beschermde zeeschildpadden aan land, om hun nesten te graven en eieren te leggen.


Jodensavanne / Blakawatra Een stap terug in de boeiende historie van Suriname. De overblijfselen van de oudste synagoge van het Westelijk halfrond zijn nog zichtbaar, prachtig gelegen aan de Suriname rivier, alsmede enkele oude begraafplaatsen. Deze tour wordt afgesloten met een verkwikkend bad in het natuurbadplaats genaamd Blakawatra.


Commewijne Plantage Tour Een tocht langs voormalige koloniale plantages geeft u inzicht in het landbouwleven van toen. U komt langs Marienburg, Frederiksdorp en het mooie openluchtmuseum te Nieuw-Amsterdam


Palumeu (verblijf van 3 of 4 vier nachten) Op 270 km ten zuiden van Parimaribo, diep in het Amazonewoud ligt het dorp Palumeu. In het dorp wonen ongeveer 300 indianen. Twee stammen, de Trio's en de Wanjana's. Er worden verschillende tochten per boot (korjaal) gemaakt. Er wordt een bezoek gebracht aan het Palawa eiland om te zwemmen, picknicken en lekker te luieren in een hangmat. Na een stevige wandeling en uitleg over allerlei planten en indiaanse gebruiken wordt Potihill bezocht, hier heeft u een prachtig uitzicht op het Amazonewoud. De Mabuka- en eventueel de Mankodebaku stroomversnelling wordt bezocht. Er worden verschillende bezoeken gebracht aan het dorp waar u geïnformeerd wordt over de lokale leefwijze. Als het weer het toelaat wordt er een kampvuur of avondboottocht georganiseerd.

Copyright © All rights reserved. surinat

Home Suriname Luxe bungalows Excursies Reserveringen - Route

Luxury resort

Surinat

Home

Excursies

Suriname

Reserveringen - Route

Bungalows

Wellness Center

Conferentie ruimte

La Rencontre 5e straat # 234

Domburg - district Wanica

Suriname


E-mail: info@surinat.com

Tel: +597 370048 / +597 8949505 / +597 8721504

Follow us!

Vakantie resort Surinat

HomeHome(eng)